Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

prisjobb = hvis kundens favør vi går konk – hvis våres favør kunden går konk!!!

29. august 2023prisjobb = hvis kundens favør vi går konk – hvis våres favør kunden går konk!!!

prisjobber ser ut til og være groft bedrageri den ene eller andre vei well jeg synes jeg ser det for vi som firma taper alltid på prisjobber så mitt firma kan ikke ta større ting som prisjobb det har noe med at jobben består av masse elementer da må jeg spørre hvordan kalkulerer vi det? altså i kundens favør vi går konk eller i våres favør kunden går konk.

det ser ut som groft bedrageri begge veier noe for politiet og advokater og se på!!!

well well well da har jeg bestemt. basert på lover at vi tar all jobb for TIME som nå er 988ink/moms da må vi sette et tak det er synsing for vi kan fortsatt ikke kalkulere alle jobber som kommer.

eksempel som følger tak 60000 avtaler med kunden at det er tak med moms da starter vi å avslutte på 50000 og kunden for problemet med å gjøre jobben ferdig sånn er det!!! det betyr at kunden må spare og skaffe mere penger for penger vokser ikke på trær.

Det betyr at det er dine penger som bestemmer om jobben skal bli ferdig altså at du har nok av dem og ikke under kalkulerer jobben på oss som firma!!!

Det ser også ut til at mange kunder spekulerer i å tjene penger på oss firmaer og det kan kunden gjøre på prisjobb. derfor er prisjobb groft bedrageri begge veier.

eksempel til kunde vil ha pris 40000 og jobben kostet 175000 og utføre er det RIKTIG at jeg skal betale lønninger etter det? nei da starter det og bli komplisert fordi arbeidere må å ha fast pris eller 0 i timen for å gjøre jobben ferdig ALTSÅ kunden bedrar firmaet

Et problem. til med prisjobber ar at vi bruker. tid på å. kalkulere jobben og ikke for den - det er useriøst det – så jeg kalkulerer ikke en prisjobb til for noen da legger jeg heller ned firmaet. så da blir det time. 988ink/moms. til alle Kunder. take it. or live it

pris-tak
ser ut til at det er slik det må være i times jobber MEN. jeg vet ikke med sikkerhet om det er innafor loven men logisk kan ikke kunden betale så må arbeidet avsluttes slik er det.

OK hvis det er en lov som sier vi må gjøre ferdig jobben eller gjøre prisjobb vil JEG legge ned firmaet her med øyeblikkelig virking!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

En ting til prisjobb. må være kalkulert på 1kr nøyaktighet ellers er det ulovlig – og helt ærlig hvem klarer det da så da alle sammen da blir det time 988ink/moms

MVH Terje RoerDel denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter